AE Duurzaam is regelmatig in het nieuws omtrent de verduurzaming voor VVE's

Bekijk hier een overzicht van alle diverse publicaties.

We zijn gestart!


Apeldoorn: Apeldoorns stadsblad

"Zes flatcomplexen in Apeldoorn, samen goed voor bijna tweehonderd woningen, worden verduurzaamd. Het gaat om een samenwerkingsverband tussen NederWoon VvE Beheer in Apeldoorn en AE Duurzaam. Het unieke van het concept is volgens René ter Veer van AE Duurzaam en Inge Visser van NederWoon dat bewoners geen hogere huren of servicekosten krijgen. Totale investering: 4,4 miljoen euro."
​​​​​​Bekijk artikel


Apeldoorn: RTV ApeldoornSiteLogo.png

"Verduurzamen zonder al te grote investeringen, dat is de doelstelling van AE-Duurzaam. René ter Veer vertelde hier woensdag over in het Matinee op Radio Apeldoorn."
Bekijk artikel


Zwolle: De Peperbus

"Aa-landen - In De Bolder aan de Dobbe wordt maandag 21 januari een informatiebijeenkomst gehouden voor VvE's die hun woningen willen verduurzamen. Veel appartementseigenaren en VvE's hebben de wens om duurzame technieken toe te passen, maar in de praktijk blijkt dit een lastige opgave. De informatiebijeenkomst staat daarom in het teken van alle nieuwe (financiële) mogelijkheden en kansen op het gebied van verduurzaming van appartementencomplexen."
Bekijk artikel


Zwolle en Overijssel: De Stentor

"Er zijn maar weinig appartementengebouwen waar al zonnepanelen op het dak liggen. Verduurzamen blijkt een struikelblok voor veel Verenigingen van Eigenaren (VvE's). Daarom gaat maandag 21 januari in Zwolle een landelijke campagne van start. Vanuit overheden en bedrijfsleven komt hulp bij het maken van alle keuzes en financiering."
Bekijk artikel: Verduurzamen appartementen begint in Zwolle
Bekijk artikel: Campagne start in Zwolle: hulp bij verduurzamen appartementen
Bekijk artikel: Hulp bij het verduurzamen van appartementen


Zwolle: De Swollenaer

"Ruim een derde van de woningen in Zwolle bestaat uit meergezinswoningen zoals appartementen en flats. Voor VvE's is het echter lastig om deze woningen duurzamer te maken en te besparen op energiekosten. Op maandag 21 januari aanstaande vindt er in Multifunctioneel centrum de Bolder daarom een informatiebijeenkomst plaats voor VvE’s die hun woningen willen verduurzamen."
Bekijk artikel


Zwolle: Energienieuws

"Op maandag 21 januari aanstaande vindt er in Multifunctioneel centrum de Bolder een informatiebijeenkomst plaats voor VvE’s die hun woningen willen verduurzamen. Veel appartementseigenaren en VvE’s hebben de wens om duurzame technieken toe te passen, maar in de praktijk blijkt dit een lastige opgave."
Bekijk artikel


Assen: AsserCourant

"Er zijn weinig appartementsgebouwen in Assen waar al zonnepanelen op het dak liggen. Bovendien ligt het gasverbruik in Drenthe de laatste jaren maar liefst 20 procent hoger dan het landelijk gemiddelde."
Bekijk artikel


Assen: AssenStad

"AE Duurzaam, Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseren op 24 januari in het Duurzaamheidscentrum in Assen een informatiebijeenkomst voor nieuwe (financiële) mogelijkheden en kansen op het gebied van verduurzaming van appartementencomplexen."
Bekijk artikel