Aanmelden VvE bijeenkomst 15 februari 2019 te Amersfoort

AE Duurzaam organiseert speciaal voor alle appartement eigenaren in een vve alsmede vve beheerders 12 regionale informatie sessies over betaalbare duurzaamheid bij vve's. U kunt zich aanmelden voor het middag of het avond programma. 

De locatie van de bijeenkomst is:
Wijkcentrum 't Middelpunt
Spinetpad 2 (Zielhorst)
3822 DT Amersfoort

De middag sessie zal van 15.00 tot 17.00 zijn en gericht zijn op vve beheerders, woningcorporaties, beleggers en vve bestuursleden.

Tijdens deze 2 uur durende duurzaamheids sessie nemen wij u dmv verschillende sprekers mee in hoe een vve kan verduurzamen zonder stijging van de maandlasten. De nadruk zal tijdens deze sessie meer liggen op de begeleiding van het proces naast de verschillende mogelijkheden.

De avond sessie zal van 19.00 tot 21.00 zijn en gericht zijn op vve bestuurders en alle appartements eigenaren wonende in een vve.

Tijdens deze 2 uur durende duurzaamheids sessie nemen wij u dmv verschillende sprekers mee in hoe een vve kan verduurzamen zonder stijging van de maandlasten. De nadruk ligt hier naast de verschillende mogelijkheden om te verduurzamen zonder stijging van de maandlasten op de uitvoering van de maatregelen en de praktische gevolgen voor de bewoners.

Ae duurzaam zal zorg dragen voor een duurzaam hapje en drankje en voor een complete gratis informatie set voor alle mensen die naar de sessie komen.

Aanmelden is verplicht ivm de voorbereidingen.

Aanmelden

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten.