Aanmelden VvE bijeenkomst 4 maart 2019 te Hengelo

AE Duurzaam organiseert speciaal voor alle appartement eigenaren in een VvE alsmede vve beheerders 12 regionale informatie sessies over betaalbare duurzaamheid bij VvE's. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst.

De locatie:
Sterrentuin
Neptunusstraat 51
7557 XX Hengelo

De bijeenkomst zal van 15.00 tot 17.00 zijn en gericht zijn op VvE beheerders, bestuurder, appartements eigenaren, woningcorporaties, beleggers en VvE bestuursleden. Aansluitend is een beurs met diverse bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid bij VvE's.

Tijdens deze 2 uur durende duurzaamheids sessie nemen wij u d.m.v. verschillende sprekers mee in hoe een VvE kan verduurzamen zonder stijging van de maandlasten en welke begeleiding mogelijkheden er zijn. De nadruk ligt naast de verschillende mogelijkheden om te verduurzamen zonder stijging van de maandlasten op de uitvoering van de maatregelen en de praktische gevolgen voor de bewoners.

AE Duurzaam zal zorg dragen voor een hapje en drankje en voor een complete gratis informatie set voor alle mensen die naar de bijeenkomst komen.

Aanmelden is verplicht i.v.m. de voorbereidingen.

Aanmelden

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten.