Nieuwe New Builder: Rene ter Veer

Door: The New Builders

René ter Veer noemt zichzelf een familieman die extreem bevlogen is in de duurzame hoek. Hij wil altijd het uiterste uit het leven halen en gaat nooit voor een halve oplossing. Deze eigenschappen zie en hoor je ook direct terug wanneer René over zijn andere passie vertelt: AE Duurzaam.

Met AE Duurzaam bieden we de energieoplossing voor hoogbouw VvE’s en corporaties: wij plaatsen nieuwe geïsoleerde daken inclusief zonnepalen en bieden daarbij 20 jaar onderhoud en garantie zonder stijging van de maandlasten. Mijn eigenschappen? Ik ben sterk in sales en omdenken. Ik zoek de oplossing voor de eindklant en van daaruit werk ik richting een product/dienst.

Maar wat maakt AE Duurzaam nu zo uniek in de markt? Waarom zou een VvE voor AE kiezen in de enorme markt van zonnepanelen?

René: “Wij vliegen het compleet anders aan. We bieden allereerst een compleet product dat bestaat uit dak, isolatie en zonnepanelen. Daarbij bieden we 20 jaar onderhoud en garantie, voor een vast bedrag per maand. Dat betekent voor de klant onder andere dat wij ons extra goed voorbereiden, we bieden perfectie!” Daarnaast verdienen ze hun investering weer terug aan de energie die uit de zonnepanelen komt.

Het Zonnecollectief

Samen betaalbaar energie besparen

Bij AE Duurzaam willen we dat VvE’s en corporaties eenvoudig en zonder extra kosten kunnen overstappen op eigen groene stroom. Daarom zijn we het Zonnecollectief gestart. Hierbij plaatsen we zonnepanelen én een nieuwe dakbedekking (met 3,5 Rc isolatie) op het appartementencomplex. Vervolgens krijgt ieder appartement een eigen meter en betaalt de VvE een vast bedrag aan AE Duurzaam. Ook hoeven zij zich de aankomende jaren geen zorgen meer te maken over het onderhoud. Het Zonnecollectief is namelijk inclusief 20 jaar garantie en onderhoud op de zonnepanelen en de dakbedekking.

Anders is het woord dat telkens in het verhaal van René naar voren komt. “Ik kom zelf niet uit de bouw. Maar misschien maakt me dat juist wel sterker. Wij werken vanuit het startpunt ‘wat de klant nodig heeft’. Wij willen de klant ontzorgen. Juist van daaruit bieden we ons product aan, met het milieu en de eindklant in ons achterhoofd.”

En zo kwam René weer bij The New Builders uit. “Ik werk anders dan men standaard gewend is. En volgens mij is dat wat TNB ook verbindt. We hebben dezelfde principes en toekomstperspectief en van daaruit hebben we een VVE een groter geheel te bieden.”


Bron: The New Builders

Rene-ter-Veer.jpg