Duurzamer wonen? Kom naar een VvE informatiebijeenkomst op maandag 18 maart in Ridderkerk!

Duurzamer wonen. Ook in een appartementencomplex. Maar hoe dan? Tijd voor antwoorden én mogelijkheden. Speciaal voor VvE's houden we verschillende informatiebijeenkomsten bij u in de buurt. Georganiseerd door overheden en partners in duurzaamheid, speciaal voor VvE’s, woningcorporaties, beheerders, beleggers en verhuurders.

Wat kan er wèl

Tijdens deze bijeenkomsten laten we zien wat er wél mogelijk is binnen uw VvE. U krijgt antwoorden en slimme tips over maatregelen, financiering, subsidies en de nieuwste technieken op het gebied van zonnepanelen, isolatie, verwarming en meer. Meld u aan en ontdek wat verduurzaming doet met uw woningwaarde en energierekening.

Het programma

De locatie van de bijeenkomst is:
WVC Bolnes
Noordstraat 255a
2987 CR Ridderkerk

De middagsessie zal van 15.00 tot 17.00 uur gehouden worden. Deze sessie is gericht op de belangen van VvE beheerders, woningcorporaties, beleggers en VvE bestuursleden. Tijdens deze sessie nemen verschillende sprekers u mee in de wereld van verduurzaming, zónder stijging van de maandlasten. De nadruk zal tijdens deze sessie liggen op de begeleiding van het proces naast de verschillende mogelijkheden.

Tussen de bijeenkomsten door is er een VvE-beurs met duurzame bedrijven en nieuwe technieken. Inclusief een duurzaam hapje en drankje voor alle bezoekers.

De avond sessie is van 19.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze sessie informeren we alle VvE bestuurders, eigenaren en bewoners over de mogelijkheden van verduurzamen binnen een VvE, zónder de stijging van de maandlasten.

Tijdens de bijeenkomsten zullen onderstaande punten besproken worden en krijgt u de mogelijkheid om zelf vragen te stellen.

  • 10 maatregelen die zichzelf snel terugverdienen.

  • Subsidies voor uw VvE.

  • Beschikbare financieringen voor de VvE.

  • Welke partijen ontzorgen de VvE en doen investeringen voor de VvE?

  • Informatie over verschillende mogelijkheden met zonnepanelen.

  • Vragenronde

Let op: aanmelden is verplicht ivm de voorbereidingen.

Aanmelden

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten.